Ο Άγιος Νικόλαος

Σύλλογος Γυναικείας Εθελοντικής Προσφοράς
Επικοινωνήστε μαζί μας

12367837
Ο Σύλλογος Γυναικείας Εθελοντικής Προσφοράς «Ο Άγιος Νικόλαος» ιδρύθηκε το 2010. Έχει φιλανθρωπικό, κοινωνικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Σκοποί του Συλλόγου είναι η διάδοση και η υποστήριξη της γυναικείας εθελοντικής προσφοράς, καθώς και της δημιουργικής απασχόλησης των γυναικών για το ευρύτερο καλό των συμπολιτών της περιοχής μας.

Στα πλαίσια αυτών των σκοπών, ο Σύλλογος διοργανώνει δραστηριότητες, ομιλίες και ημερίδες με ευρεία θεματολογία από διακεκριμένους επιστήμονες.

Πραγματοποιεί επίσης κοινωνικές εκδηλώσεις και ψυχαγωγικές εκδρομές που σκοπό έχουν τη συγκέντρωση χρημάτων για την υλική διευκόλυνση αναξιοπαθούντων ατόμων της περιοχής μας.

Γίνονται οι καθιερωμένες συναντήσεις των μελών, που σκοπό έχουν την ενημέρωση τους από διακεκριμένους επιστήμονες σε θέματα που αφορούν την υγεία, την οικονομία, το περιβάλλον και κάθε άλλου είδους επαγγέλματα.

Διοργανώνουμε εκδηλώσεις με σκοπό τη συγκέντρωση χρηματικών πόρων για την υλική διευκόλυνση αναξιοπαθούντων ατόμων της περιοχής μας.

Παρέχουμε την υποστήριξη μας σε δράσεις που και οι άλλοι φορείς έχουν τον ίδιο σκοπό της εθελοντικής προσφοράς με μας.

Γίνονται τακτικές επισκέψεις σε ιδρύματα χρόνιων παθήσεων, γηροκομεία και όπου αλλού ζητηθεί με σκοπό την ηθική υποστήριξη και τη δημιουργία εκδηλώσεων.

Διοργανώνουμε εκδρομές με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων και για τη γενική ενημέρωση των μελών για την πολιτιστική τους ταυτότητα.

Ενισχύουμε υλικά και ηθικά άπορα και αναξιοπαθούντα άτομα.

Προωθούμε τη σύσφιξη των μελών μας και με άλλους κατοίκους της περιοχής μας.

Γίνονται χειροτεχνίες όπου μαθαίνουμε να κατασκευάζουμε ωραία κομψοτεχνήματα τα οποία εκθέτουμε προς πώληση και όφελος του συλλόγου μας.

Αυτές είναι σε γενικές γραμμές οι δράσεις και οι δραστηριότητες του συλλόγου μας.