00 (14)

Καλεσμένοι από τη χορωδία του Δήμου Κιλκίς, τα μέλη του συλλόγου παραβρέθηκαν σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς. Ο Δήμος Κιλκίς επιβράβευσε το φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου προσφέροντας ένα βιβλίο με τίτλο «100 χρόνια ιστορία του Κιλκίς» ως ενθύμιο, με εκτίμηση και σεβασμό στο σημαντικό έργο του Συλλόγου και στην πρόεδρο προσωπικά. Ο Σύλλογος πρόσφερε 10 κιβώτια τρόφιμα στα συσσίτια του Ιερού Ναού Παναγίας Κιλκίς για τους άπορους της πόλης.

 

 

00 (1)

Ο Σύλλογος πραγματοποίησε κοινωνική εκδήλωση και γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στην ταβέρνα Χάραμα.

 

00 (3) 00 (4)

Κοπή Βασιλόπιτας στην ταβέρνα Χάραμα.

 

00 (5) 00 (6)

Ο Σύλλογος πρόσφερε τρόφιμα στα συσσίτια της Εκκλησίας. Τρόφιμα. χαρτικά και είδη πρώτης ανάγκης στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης και σε οικογένειες που έχριζαν άμεσης οικονομικής και υλικής βοήθειας.

 

00 (7)

Επίσκεψη του Συλλόγου στο Σταυρίδειο εκκλησιαστικό ίδρυμα περιθάλψεως χρόνιων πασχόντων ο «Άγιος Κυπριανός» της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρούπολης. Ο Σύλλογος πρόσφερε είδη ιατρικής και φαρμακευτικής περίθαλψης για τους τρόφιμους του ιδρύματος.

 

00 (8)

Ομιλία της νευρολόγου Αθηνάς Δαναδάκη με θέμα «Τι είναι άνοια. Τι είναι νόσος Αλτσχάιμερ».

 

00 (9)

Τα μέλη του Συλλόγου παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Μαΐστρου. Προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Αγίου Παΐσιου στον πλατανότοπο Μαΐστρου. Επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μαΐστρου.

 

00 (10)

Ο Σύλλογος πρόσφερε 600 κιλά πατάτες. Τα 200 κιλά στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρούπολης και τα 400 κιλά σε οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη.

 

00 (11)

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Συλλόγου στην αίθουσα του Εκκλησιαστικού Νεανικού Κέντρου Αγίου Ελευθερίου. Τον αγιασμό τέλεσαν οι σεβαστοί πατέρες Διονύσιος, Ιγνάτιος και Ανδρέας.

 

00 (12)

Ομιλία της ψυχολόγου Λίλιαν Μπασδάνης με θέμα «Από το σύνδρομο της άδειας φωλιάς και την κρίση της μέσης ηλικίας στο δρόμο προς της ευτυχία».

 

00 (13)

Ομιλία του ιατροδικαστή τοξικολογίας Α.Π.Θ. Παύλου Παυλίδη με θέμα «Η αλήθεια στον άρρωστο».

 

 

00 (16)

Ομιλία του πατέρα Βασιλείου με θέμα Δεισιδαιμονίες και Προλήψεις. Πως εξηγούνται τα όνειρα. Τι λέει η εκκλησία για τη βασκανία.

 

00 (17)

Για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων ο Σύλλογος πρόσφερε τρόφιμα σε 40 οικογένειες και έδωσε οικονομική και υλική βοήθεια σε συνανθρώπους μας.

 

00 (18)

Τα μέλη του Συλλόγου επισκέφθηκαν το Ιωακείμιο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων όπου τραγούδησαν πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ψυχαγώγησαν τους τρόφιμους του ιδρύματος.